Ignatiaanse scholen Antwerpen VZW

De vzw ignAS is een overkoepelend schoolbestuur dat meerdere scholen met een rijke onderwijstraditie in het Antwerpse beheert. Als gemeenschappelijke inspiratiebron hebben deze scholen het ignatiaans opvoedingsproject. De vzw IgnAS wordt door de realisatie van haar missie ondersteund door de vzw Cebeco (Centraal beleid colleges), o.m. voor de pedagogische begeleiding en de vorming van de leerkrachten. Een hedendaags, goed functionerend schoolbestuur staat in voor talrijke beleidstaken. Een grotere organisatie biedt op dat vlak meer kansen op efficiëntie. Naast de vzw IgnAS draagt de vzw Patrimonium Ignatiaanse Scholen Antwerpen zorg voor het gebouwenpatrimonium van de aangesloten scholen en de financiëring van de scholeninfrastructuur. 

Locatie

hoofdzetel IGNAS

Frankrijklei 77
2000 Antwerpen

+32 (0) 3 233 42 24
contact

Bereikbaarheid

De hoofdzetel van vzw Ignas is zeer centraal gelegen in Antwerpen, op wandelafstand van alle grote verbindingspunten en bezienswaardigheden.

Met de wagen

De plaatsen op straat nabij de hoofdzetel van vzw Ignas zijn zeer beperkt. U kan uw wagen het beste parkeren op de Rubenslei of in de Louiza-Marialei. Hier geldt het algemeen parkeerbeleid van Antwerpen. Er zijn ook enkele grote parkeergarages in de nabije omgeving gelegen. De dichtstbijzijnde ondergrondse garages zijn:

  • Interparking Stadsschouwburg
  • Parking Arenberg
  • Q-park Keyserlei
  • Parking Nationale bank

Met het openbaar vervoer

Door onze centrale ligging is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer ideaal. Er is een halte van De Lijn op minder dan 100 meter van de deur, gelegen aan de Frankrijklei. Voor meer info en routeplanner: www.delijn.be.

Treinstation Antwerpen Centraal is op tien minuten wandelafstand.

 

Commentaren zijn gesloten.

Close Search Window

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website gaat u hiermee akkoord.